Display and Show

We build LED experiences that matter.
Tell your story and grow your business.

Запишете безплатна консултация

LED дисплеи под наем

Go Big With Your Next Event

Как ви звучи идеята да организирате шоу, което съчетава най-доброто от изпълненията на живо и предварително продуцираната медия? Ние от KVANT не само ще ви дадем под наем сценичното оборудване и LED екраните, които да го направят възможно… Нашите собствени продуцентски екипи ще работят с вас по безупречното реализиране на идеите ви.

 Време е да добавите пето измерение към следващото си шоу, с което да смаете публиката си с феерия от визуални преживявания!

Спектаклите на живо винаги са били черешката на тортата – независимо дали говорим за концерти, театър, спорт или политически събития. Вълнението на тълпата, това да бъдеш част от нещо по-голямо и ангажирането на всички сетива гарантира, че те ще останат такива… 

Но… Публиката свикна със светкавичния екшън и перфектна продукция на филмите и телевизионните предавания. Представленията на живо също имат нужда от подобрения, за да бъдат в крак с тях и да останат актуални в бързо променящата се развлекателна индустрия. И така, какво можете да направите вие като организатор на събития, развлекателен център или корпорация, за да сте сигурни, че вашата аудитория ще остане 100% фокусирана върху посланието ви?

Интегрирането на сценични екрани или 360-градусови визуални преживявания може да ви помогне да превърнете шоуто си в напълно потапящи изживявания с неочаквани визуални измерения. Смесването с предварително продуцирана медия не само ви позволява да вземете най-доброто от двата свята, но и отваря нови възможности. Вече можете да отклоните вниманието на публиката, докато се случва някоя промяна в декора или тоалетите, и по този начин да избегнете прекъсвания в спектакъла.

„Нека реалното и виртуалното се слеят във визуални преживявания с безупречна хореография. Направете публиката си активен участник в шоуто като разрушите стандартните бариери между зрители и изпълнители. Изградете завладяващи вселени, които публиката да изследва, и ги оставете да бъдат омагьосани от едно приключение, каквото никога досега не са изживявали.”

Защо да наемете LED оборудване за вашето шоу?

Когато организирате еднократни събития, турнета или други ограничени във времето шоута, наемането често е най-изгодното откъм пари и време решение. Така можете да удивите публиката си с водещите технологии, без да правите компромиси с бюджета и приоритетите си.

В наше лице имате партньор, който предлага пълна гама от LED оборудване под наем, което означава, че работим директно с вас от фазата на планиране, до продуцирането и изпълнението. По този начин не е нужно да обучавате собствения си екип да борави със сложно модерно оборудване – нашият продуцентски екип се грижи за него от ваше име.

Ето всичко, което се очаква от вас:

1

Уговорете среща с нашия екип и ни разкажете за своите идеи. Ние ще ви насочим в избора на правилните екрани и оборудване. Ще персонализираме необходимата техника заедно с вас, като ви оставим свободата да участвате толкова активно, колкото сами пожелаете.

2

След това нашите специализирани техници ще разгледат мястото на вашето събитие, за да анализират техническите възможности на локацията. Това е фазата, на която предотвратяваме всякакви потенциални технически проблеми със сигурността по време на шоуто. Защо да поемате излишни рискове?

3

В деня на инсталацията цялото оборудване ще ни очаква на терен, за да бъде неговото монтиране и настройване гладко и ефективно. Нашият опитен инсталационен екип се грижи за всички технически настройки.

4

По време на шоуто техниците ни ще следят непрекъснато ситуацията, за да хванат всички предизвикателства в зародиш. Продуцентският ни екип ще продължи да осигурява безупречно изпълнение с напредването на шоуто.

5

След събитието сме много гъвкави с демонтирането на техниката. Фокусът ни остава върху безопасността и минимизирането на разходите ви.

С KVANT България сте в сигурни ръце! От над 1000 събития, които сме огранизирали, над 99% са преминали без нито едно техническо усложнение.