Display and Show

We build LED experiences that matter.
Tell your story and grow your business.

Запишете безплатна консултация

Оборудване за продажба

Битката за вниманието на публиката, потребителите и посетителите никога не е била по-жестока. Затова KVANT оборудва молове, хотели, фитнес зали, летища, супермаркети, казина и развлекателни центрове с интерактивни LED екрани, които да преместят вниманието на хората от смартфоните им към вашето послание. Нека заедно събираме хората във вълнуващи интерактивни среди!

Да привлечеш вниманието на хората е трудно. Да го задържиш е още по-трудно. Малко организации имат необходимия потенциал, за да забавляват непрестанно клиентите, посетителите или гостите си. Интерактивните екрани са изгодна и лесна за надграждане алтернатива. Те са решение, което ще ви помогне да достигнете до повече хора по-бързо и да задържите вниманието им върху историята, която искате да разкажете.

„Представете си какво бихте могли да постигнете с ресурсите и персонала, които ще се освободят, когато използвате интерактивни екрани, за да разкажете своята история!

Ние от KVANT ви помагаме да изградите следващото поколение обществени пространства за завладяващи преживявания, задвижени от интерактивни технологии. Там, където някои виждат гола стена, ние ще ви помогнем да видите възможности да удивите аудиторията си с визуални преживявания, които скоро няма да забравят. Заедно със своите клиенти, ние постоянно експериментираме с нови начини да реализираме техните идеи и да вдъхнем живот на пространствата им.

Всяко пространство има история за разказване…

Една гола стена е бяло платно, готово да бъде трансформирано. Въпросът е: в какво да го трансформирате?

Различните поводи изискват различна функционалност от една и съща среда. Различните публики очакват различни преживявания. А различните събития изискват различни декорации… Колкото по-адаптивно е вашето пространство, толкова по-дълго ще задържи вниманието на хората.

Като специалисти, ние създаваме иновативни решения за дисплеи и мултимедия, за да ви помогнем да разкажете своята история. Всичко започва с вашите идеи. Каквото и да искате да постигнете, нашият екип има почти две десетилетия опит в реализирането на иновативни проекти. От създаването на преживявания, които се адаптират към промените в средата или участието на публиката, до предоставянето на пълно дистанционно управление в реално време, ние ще изградим персонализирано решение специално за вас. Дори ще интегрираме сензори за сигурност или такива за светлина, които автоматично да настройват яркостта на екрана според променящата се дневна светлина.

В KVANT вярваме, че имате нужда от LED екрани, създадени ЗА вас и С вас.

Нашите консултанти ще работят директно с вас, за да изберете идеалната технология, да увеличите максимално полезността на инсталираното оборудване и да го интегрирате във всички съществуващи мултимедийни системи, с които вече разполагате.

“Време е да съживим обществените пространства, търговските площи и развлекателните центрове с по-интелигентни LED решения“.

Независимо от вашата собствена технологична експертиза, нашият опитен екип ще ви помага в течение на проекта, от фазата на проектиране до инсталацията на оборудването, а дори след това. Ние предоставяме всички носещи конструкции и няма да напуснем помещението ви, преди да разполагате с мониторен екран и необходимия софтуер, които да ви гарантират безупречно изпълнение. Ще имате дори достъп до пълна и денонощна техническа поддръжка и гореща линия за следгаранционно обслужване.

Като европейска компания, можете да разчитате на бърза доставка и монтаж на богат избор от налични LED екрани. В случай, че закупите специализирано оборудване, което към момента не е налично на склад, ще ви предоставим екран от нашия отдел за наем, докато вашата покупка не е готова за инсталиране.

От 2003 г. насам продаваме, инсталираме и консултираме световни марки относно LED екраните. Ние бяхме сред първите на пазара, които използваха LED технологиите за развлекателни цели. Ето защо имаме повече опит в консултирането на клиентите си и намирането на идеалното решение за тях, отколкото всеки друг доставчик.