Display and Show
We build LED experiences that matter.
Tell your story and grow your business.

Запишете безплатна консултация

LED Екрани и Дисплеи

КВАНТ е компания, която отдава под наем и продава ЛЕД екрани, подходящи за оборудване на хотели, молове, фитнес зали, летища, казина, супермаркети, галерии, развлекателни центрове и други. Модерното развитие на всеки бизнес изисква иновативни способи, които да привличат потребителите. Нашите ЛЕД дисплеи ще Ви подпомогнат в задачата да създадете интерактивно преживяване за Вашите клиенти, да предадете въздействащо послание в мултимедийна среда.

ЛЕД екрани за наситени преживявания

Интерактивните LED екрани вече са задължителен елемент от всеки музикален концерт, шоу, театрална постановка, екстравагантен пърформънс като част от създаване на пълно, мултикомпонентно преживяване за зрителя. Те са способ да достигнете по-бързо и по-въздействащо до повече хора и да държите здраво вкопчено вниманието на потребителите към Вашата история.

Ново поколение LED дисплеи

Ние Ви помагаме да изградим заедно едно ново поколение пространства, които вместо голи стени, да предлагат на клиентите Ви визуални преживявания с изключително качество. Адаптирайте бизнеса си към 3D реалността с подходящите LED дисплеи, които ще преобразят интериора и ще приковат вниманието към Вашите послания.

Как да използвате оптимално LED екрани?

Нашият богат и разнообразен опит в реализирането на иновативни, индивидуални проекти е на Ваше разположение. Специалистите ни могат да Ви консултират какви са оптималните варианти за ЛЕД екрани във Вашия конкретен случай, какво пространствено решение с ЛЕД дисплеи e най-доброто. От Вас очакваме идеи и визия, а на нас разчитайте да реализираме по перфектен начин Вашия проект.

ЛЕД дисплеи – продажба и отдаване под наем

Ако Ви се струва трудно да боравите с ЛЕД дисплеи – ние ще Ви опровергаем. Нашите екипи ще монтират и настроят напълно Вашата мултимедия, ще интегрираме сензори за светлина, които да настройват автоматично яркостта на Вашите LED екрани. В допълнение гарантираме денонощна и пълна техническа поддръжка на доставените от нас LED дисплеи и мултимедията, за да сме напълно сигурни, че визуализацията е на ниво. Екипите ни предлагат широка гама от оборудване под наем или за продажба, като заедно с Вас ще планират до най-малката подробност необходимата мултимедия.