WOW effect

Do you want to Increase your sales and generate a WOW effect in your clients

Запишете безплатна консултация

Шоу продукция

Визия, подготовка, цели

Макар в началото да започнахме като обикновен производител на лазери, ние гледаме на бизнеса си по друг начин. Не се считаме за компания за лазерно оборудване, а по-скоро за развлекателния бизнес.

Това означава, че излизаме смело извън рамките на стандартното лазерно шоу, за да създадем всичко от поръчкови лазерни дисплеи и лазерен мапинг, през 3D видео и холографски проекции, чак до фойерверки и водни спектакли. Каквото и да ви хрумне, ние ще го направим реалност.

През последните 25 години имахме възможност да работим по хиляди проекти и ние прегърнахме тези вълнуващи предизвикателства и опит. Да бъдем част от екипите на всякакви формати и размери развлекателни шоута и да работим с редица брандове ни сблъска с много различни подходи. Това ни помогна да се превърнем в онези, които сме днес – екип за шоу продукция на световно ниво.

Отделът за шоу продукция на групата KVANT има дългогодишен опит в подготовката и програмирането на всякакви видове шоу програми за събития. Успехът ни се дължи на висококачествено оборудване в правилните ръце.

Екипът ни от подбрани професионалисти създава мост между техническата експертиза и визуалното изкуство. Тяхната отдаденост на това да се отличат в областта ги кара винаги да влагат в работата си 101% от своите усилия, правейки възможно най-доброто шоу.

Ние проектираме, програмираме и реализираме лазерни и мултимедийни шоу програми от самата чертожната дъска, чак до аплодисментите на публиката – независимо дали имате перфектна идея, непълна визия или дори не знаете откъде да започнете. KVANT Show Production ще ви подкрепи във всяка фаза на проекта и ще ви помогне да организирате шоу, което предизвиква емоции, оставащи у публиката дълго след края му.

Ние сме специализирани в събирането на голямо разнообразие от мултимедийни елементи в една консистентна шоу последователност. По този начин тълпата бива въвлечена в преживяването и омагьосана от визуалните ефекти. Разбира се, посланието и емоцията стигат до публиката въпреки това.

Естествено, всеки повод изисква различни технологии и оборудване. Ето защо нашият отдел разполага с богат набор от опции и знае как да постигне максимална ефективност с всяка от тях.

Нашият склад е пълен с висококачествени зелени и пълноцветни RGB лазери KVANT с мощност до 33 вата. Също така разполагаме с най-добрите видео проектори на пазара, които можем да използваме най-професионално, благодарение на специализирания ни отдел за видео продукция.

Освен тях, предлагаме и спот осветление, устройства за мъгла и кинетични мотори с различни осветителни обекти като топки или тръби. Те могат да бъдат подредени в различни форми, според желанията на клиента. Предлагаме също и водни екрани, студени огнени фонтани, холограмни вентилатори, холограмни стъкла и оригинална холограмна технология.

Животът е шоу!