Студио за виртуални събития

Уебинари и онлайн събития, които завладяват въображението на целевата Ви аудитория.
По-добро и по-рентабилно разказване на истории

Запишете безплатна консултация

Студио за виртуални събития

Превърнете Вашите онлайн събития в нещо повече от обикновена видеоконференция

Не позволявайте Вашето виртуално събитие да се изгуби в безкрайния онлайн поток. Нашето Студио за виртуални събития Ви позволява да създадете завладяващи, привлекателни и впечатляващи преживявания на живо, с усещането за офлайн събитие. Отидете отвъд сухото говорене пред уеб камера и организирайте събития, които вашата аудиторията ще запомни като връхна точка на ерата на социално дистанциране.

Готови ли сте да видите възможностите, вместо предизвикателствата при организирането на онлайн събитие? Ние ще Ви помогнем с цялостното планиране и изпълнение на живо на вашето шоу, корпоративни презентации, представяния на нови продукти, срещи на високо равнище, дискусии, уебинари, конференции и всички други подобни събития.
— Това, че Вашите събития преминават онлайн не означава, че не можете да предоставите на аудиторията, служителите, търговците, доставчиците и клиентите си едно незабравимо преживяване.

Как извеждаме виртуалните Ви събития на едно качествено ново равнище

Не всички виртуални събития са създадени еднакво и ние помагаме Вашите да се откроят с революционни визуални ефекти, безупречно аудио и най-модерните мултимедийни технологии. Нашето студио разполага с цялото необходимо оборудване за създаване на завладяващи преживявания. Заедно, ще пренесем Вашата онлайн аудитория до всяко едно място, което въображението може да пожелае. Използвайки най-модерните и високотехнологични LED дисплеи, „зелен екран“ и LED подови технологии, ще Ви помогнем да разкажете незабравими истории.

Ангажирайте аудиторията си с интерактивна двупосочна комуникация

За да пресъздадем усещането за физическо участие в събитие на живо, ние не разчитаме на стандартната еднопосочна комуникация с пасивна аудитория. Чрез създаването на естествено изглеждаща среда и множество слоеве добавена реалност, ще пресъздадем усещането за представяне пред жива публика в студиото.

Разказвайте истории като международните телевизии

Предоставяли сме оборудване и услуги за международни музикални звезди и телевизионни програми като: Eurovision, Music Idol, Dancing Stars, Enrique Iglesias, David Guetta, Armin Van Buuren и други.
Сега можем да помогнем на Вашата организация да планира, създава и провежда успешно виртуални събития със същото професионално изпълнение и впечатляващо визуално преживяване.

Нека да превърнем виртуалното събитие в нещо, което Вашите клиенти,
фенове или екип ще запомнят със завладяващо визуално преживяване и безпрецедентно участие на аудиторията.