Ето го бъдещето на разказването на истории!

Подобрете разказването на истории с хиперреалистични виртуални среди, използвайки големи LED Volume Screens, като естествено изглеждащи фонове.

Запишете безплатна консултация

Разширена реалност XR

Професионалистите в индустрията бързо и успешно възприеха производствените техники, благодарение на напредъка на LED дисплеите, сензорните системи на камерата и технологията за обработка на видео в реално време.

Изживейте бъдещето на правенето на филми с нашето най-съвременно изкуство

LED Volume Screen в Kvant XR Studio
Влезте в света на неограничената креативност и новаторска технология с авангардния LED Volume Screen на Kvant XR Studio. Нашето първокласно студио XR (разширена реалност) предлага несравнима среда, в която въображението среща реалността, позволявайки на създателите на филми, създателите на съдържание и разказвачите на визуални истории да създават зашеметяващо потапящи визуализации.

Защо да изберете LED Volume Screen на Kvant XR Studio?

Ненадминато визуално качество

Нашият LED Volume Screen разполага с ултрависока разделителна способност и наситеност на цветовете, като гарантира, че всеки кадър е уловен с кристално ясна прецизност. Насладете се на реалистични визуализации, които издигат продукцията ви до нови висоти.

Безпроблемна интеграция

LED Volume Screen се интегрира безпроблемно с усъвършенствани инструменти за виртуално производство, осигурявайки динамичен и гъвкав фон за всяка сцена. Независимо дали създавате високооктанова екшън поредица или интимен момент с характер, нашата технология се адаптира към вашата творческа визия.

Подобрена гъвкавост

Кажете сбогом на ограниченията на традиционния декор. С нашия LED Volume Screen можете да пренесете публиката си навсякъде, от извънземни светове до исторически пейзажи, всичко това в комфорта на нашето студио. Възможностите са безкрайни.

Взаимодействие в реално време

Възползвайте се от изобразяването и взаимодействието в реално време, което позволява на режисьорите и актьорите да виждат и реагират на виртуалната среда, докато се случва. Това насърчава по-естествено и ангажиращо изпълнение, което в крайна сметка подобрява изживяването при разказване на истории.

Ефективност на разходите и времето

Намалете необходимостта от обширни постпродукции и снимки на място. Нашият LED Volume Screen ви позволява да заснемате сложни сцени в контролирана среда, спестявайки време и намалявайки разходите, без да правите компромис с качеството.

Екологично производство
Прегърнете устойчивото филмово производство с Kvant XR Studio. Чрез минимизиране на необходимостта от физически декори и снимки на място, нашият LED Volume Screen помага за намаляване на въглеродния отпечатък от вашата продукция.

Превърнете визията си в реалност

Ние в Kvant XR Studio сме посветени на разширяването на границите на възможното в правенето на филми и създаването на съдържание. Нашият LED Volume Screen не е просто инструмент, а вход към нова ера на визуално разказване на истории.

Готови ли сте да революционизирате производството си? Свържете се с нас днес, за да резервирате обиколка или да насрочите консултация. Открийте как LED Volume Screen на Kvant XR Studio може да вдъхне живот на вашата творческа визия с несравнима яснота и реализъм.

Изживейте бъдещето на правенето на филми с LED Volume Screen на Kvant XR Studio – където вашето въображение е единственото ограничение.

Пуснете камерите и нека видим къде ще ни отведе това невероятно пътешествие!

  • Highest quality of 2.6mm Absen LED Display
  • Main Wall
  • Reflection Panels
  • Ceiling LED
  • Floor LED
  • Camera tracking/Processor
  • Computer playback/render nodes
  • 3D Content
  • Studio