Lasers and Show

Lasers and Show at an affordable price so you can stand out from the
competition and get more leads that turn into customers.

Запишете безплатна консултация

Оборудване под наем

Понякога е по-изгодно просто да наемете лазерното оборудване, вместо да го купувате.
За такива случаи разполагаме с богата наличност от качествена лазерна техника, готова за отдаване под наем, както и специализиран помощен персонал, който да ви асистира.

Използвате DMX или друг протокол? Създавате свое собствено шоу? Работите по спектакъл, на който му липсва правилният ефект? Опитвате се да организирате събитие, но ви липсват правилните технологии? KVANT Show Production отново е насреща! Ще се радваме се да ви отдадем под наем почти всяко оборудване от нашия богат арсенал, заедно с всички необходими аксесоари.

Предлагаме най-новите пълноцветни RGB и зелени лазери KVANT с мощност 2-33 вата, екрани за мъгла, видео прожектори от BARCO, M-Vision и Panasonic със светимост 5000-40000 ANSI, кинетични мотори, външни светлини, PR светлинни лъчи + водоустойчиви светлини от клас IP66, спот светлини и специални ефекти Prolight. Всички необходими лицензи, аксесоари и кабели или контролни устройства, разбира се, ще бъдат предоставени.

Нашите сервизни техници поддържат цялата ни техника в 100% изрядно състояние. Всяко оборудване се тества преди изпращане, така че да е готово да осигури максимална производителност. Договорите ни с куриерските фирми ви помагат да спестите от разходите за доставка.

Никога досега не е било толкова достъпно да използвате професионални лазерни, осветителни и SFX технологии в собственото си шоу. Просто изберете желаното оборудване и изчакайте куриерът да ви го донесе. Или го вземете сами от нашия склад. В случай на интерес, предлагаме и индивидуални курсове с различна дължина за обучение в програмирането и работата с лазерни устройства.