Display and Show

Amazing Display and Show at an affordable price so you can stand out from the competition and get more leads that turn into customers.

Запишете безплатна консултация

История

Как започна шоуто…

През 2003 г. внесохме първия LED екран в България. Монтирахме го на фасадата на НДК, след което го използвахме в Зала 1 за Годишните музикални награди на БГ Радио. Това беше раждането на Trendy Vision, както се наричахме по онова време. Днес лед дисплеите са неразделна част от всяко сериозно шоу на живо, но тогава бяха нещо революционно. В резултат на това, никой в ​​България няма по-дълъг опит с развлекателните LED технологии от нас.

От самото начало ние сме водещият доставчик на LED екрани в България – за сцени, представления, телевизия и реклама. Нашият основател и управляващ съдружник Димитър Марков беше първият човек в страната, който забеляза потенциала на LED оборудването за развлекателни цели. Тази проницателност и до ден днешен ни помага да впечатлим дори международните си клиенти с най-модерното сценично оборудване и услуги.

През 2012 г. се присъединихме към един от световните лидери в доставакта на развлекателни технологии, KVANT. Като един от 40-те международни офиса на компанията, успяхме да разширим арсенала си с нови лед екрани и костюми, както и с вълнуващи нови технологии – от лазери до водни дисплеи.

Нашата техника и услуги са в основата на огромни, международно признати събития, в това число: Годишните музикални награди на BG Radio, Мултимедийното и водно шоу на Несебър, Варна и Благоевград, Европейското турне “SEX & LOVE” на Енрике Иглесиас и т.н.

Предоставяли сме решения на национални и международни телевизионни и радио канали.

От генерирането на идея до проектирането на смайващи спектакли, нашите екипи помагат на клиентите ни да реализират дори най-смелите си и откачени идеи. Колкото и амбициозни да са плановете ви, нашите опитни екипи ще ви помогнат да превърнете вашето шоу в успешна премиера. При това без технически засечки, които да развалят магията!

Ние от KVANT сме по-отдадени от всеки на това да интегрираме технологиите, творческите съвети и хората, необходими за превръщането на вашето шоу във визуален спектакъл.

Go Big With Your Show!