boss

Казвам се Димитър Марков и съм управляващ партньор в КВАНТ България.

Решаващ момент в нашия бизнес беше 2012 г., когато станахме представители на мултинационалната ентертеймант компания – KVANT.

Започнахме през далечната 2003 г. като Trendy Vision. Компания, която предоставя LED екрани както стационарни решения за реклама, така и под наем. До този момент в България нямаше такава техника, ние бяхме първите и станахме лидери на пазара.

През 2006 г. се обединихме с едната от двете големи рентал компании, за да можем да дадем още по-голям и комплексен набор от техника и услуги на своите клиенти. Бяха велики времена. Докато настъпи финансовата криза и различията в мисленето и целите започнаха да се променят.

Това ме убеди, че аз трябва не просто да давам техника под наем, а да предложа цялостно решение на своите клиенти. Така търсейки промяната и искайки да отговарям на все по високите изисквания на пазара реших, че имам нужда от това да си взаимодействам с мултинационална ентертеймант компания, с много опит и иновативна техника.
Станахме един от четиридесетте представителства на KVANT по света. Инвестирахме в най – мощните лазeри, закупихме огромно количество LED екрани с най-високата резолюция за този момент, създадохме вътрешен екип за видео контент и криейтив, придобихме лиценз за използване и транспортиране на пиротехника, LED костюми, водни екрани.

Така, давайки цялостно решение през последните години осъществихме Годишните Музикални Награди на БГ Радио, Мултимедийно и водно шоу за общините Несебър, Варна и Благоевград, както и европейско турне SEX & LOVE на Енрике Иглесиас в Европа.

Затова сега сме отдадени да помогнем на колкото се може повече организатори на събития да случат мечтите си, като осъществят спектакли, за които се говори дълго.

ПИШЕТЕ НИ

В момента не сме наоколо. Но може да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Not readable? Change text. captcha txt