Казвам се Димитър Марков и съм управляващ партньор в КВАНТ България.

Решаващ момент в нашия бизнес беше 2012 г., когато станахме представители на мултинационалната ентертеймант компания – KVANT.

Започнахме през далечната 2003 г. като Trendy Vision. Компания, която предоставя LED екрани както стационарни решения за реклама, така и под наем. До този момент в България нямаше такава техника, ние бяхме първите и станахме лидери на пазара.

През 2006 г. се обединихме с едната от двете големи рентал компании, за да можем да дадем още по-голям и комплексен набор от техника и услуги на своите клиенти. Бяха велики времена. Докато настъпи финансовата криза и различията в мисленето и целите започнаха да се променят.

Това ме убеди, че аз трябва не просто да давам техника под наем, а да предложа цялостно решение на своите клиенти. Така търсейки промяната и искайки да отговарям на все по високите изисквания на пазара реших, че имам нужда от това да си взаимодействам с мултинационална ентертеймант компания, с много опит и иновативна техника.
Станахме един от четиридесетте представителства на KVANT по света. Инвестирахме в най – мощните лазeри, закупихме огромно количество LED екрани с най-високата резолюция за този момент, създадохме вътрешен екип за видео контент и криейтив, придобихме лиценз за използване и транспортиране на пиротехника, LED костюми, водни екрани.

Така, давайки цялостно решение през последните години осъществихме Годишните Музикални Награди на БГ Радио, Мултимедийно и водно шоу за общините Несебър, Варна и Благоевград, както и европейско турне SEX & LOVE на Енрике Иглесиас в Европа.

Затова сега сме отдадени да помогнем на колкото се може повече организатори на събития да случат мечтите си, като осъществят спектакли, за които се говори дълго.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search